Απάντηση για το δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012, 18:13
Απάντηση για το δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου»
Ο δημοσιογράφος και υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων Βασίλης Χήτος, όπως είναι ήδη γνωστό, προσφεύγει άμεσα στην ποινική και αστική Δικαιοσύνη κατά των υπευθύνων της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» για το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα εις βάρος του.

Την υπόθεση ανέλαβε το δικηγορικό γραφείο του γνωστού ποινικολόγου κ. Παύλου Σαράκη  - υποψήφιος και ο ίδιος στη Β’ Αθηνών με τους Ανεξάρτητους Έλληνες - ο οποίος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Ο Βασίλης Χήτος είναι φίλος και συμμαχητής μου. Μου έδωσε την εντολή να προσφύγω άμεσα στην ποινική και αστική Δικαιοσύνη κατά των αυτουργών, φυσικών και ηθικών, του ψευδούς και συκοφαντικού δημοσιεύματος εις βάρος του. Άθλιο δημοσίευμα με πλαστά και κατασκευασμένα στοιχεία που είχε στόχο την ηθική, πολιτική αλλά και φυσική εξόντωσή του. Παράλληλα στοχεύουν στην αποδυνάμωση του κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, που φιλοδοξεί ν’ ανατρέψει, το σάπιο πολιτικό κατεστημένο, το οποίο επιχειρεί να διασωθεί εφαρμόζοντας "βρώμικες" τακτικές, εμπνευσμένες από διαφθαρμένους εγκεφάλους. Είναι όρκος. Οι υπεύθυνοι του δημοσιεύματος θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη! Οι πολιτικοί εντολείς τους, ενώπιον του Ελληνικού λαού, στις 6 Μαΐου. Χωρίς έλεος και συμβιβασμούς!»

Σημειώνεται ότι και ο Πάνος Καμμένος, ως επικεφαλής και νόμιμος εκπρόσωπος του κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, προσφεύγει στη Δικαιοσύνη κατά της εφημερίδος.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012, 18:19