Δημοσιεύουμε αυτούσια επιστολή του βουλευτή της Ν.Δ., Γεράσιμου Γιακουμάτου, προς την ηλεκτρονική εφημερίδα zougla.gr.

BΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ

 ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  Β’ ΑΘΗΝΑΣ (Ν.Δ.)

Αθήνα 5 Ιανουαρίου 2011

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με αφορμή το από 28/12/2010 ανηρτημένο δημοσίευμα σας «Ο Μάκης της Μυκόνου»  http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=229603&cid=7 θα ήθελα να σας επισημάνω τα εξής:

Εάν και θα μπορούσα μέσω της Υπηρεσίας Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να βρω το όνομα του κακοηθέστατου συκοφάντη αρθρογράφου σας και να καταθέσω αγωγή εναντίον του για συκοφαντική δυσφήμιση, δεν θα το πράξω εξαιτίας του γεγονότος ότι δεν έχω καταθέσει ποτέ αγωγή εναντίων κανενός. Όμως υπάρχουν και όρια και δεν θέλω να ξεκινήσω από εσάς.

«Σπίτια στη Μύκονο» δεν υπάρχουν. Υπάρχει ένα σπίτι από το 2000 κατασκευασμένο με δάνειο από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και υποθηκευμένο για 30 χρόνια. Ο ιδιοκτήτης του zoogla.gr έχει τα συμβόλαια στα χέρια του από παλαιότερη εκπομπή του και ως εκ τούτου θα έπρεπε να σας έχει προφυλάξει.

«Τετράγωνα» που να μου ανήκουν δεν υπάρχουν. Υπάρχουν 2 στρέμματα εκτός σχεδίου σε αγροτική περιοχή 15 χλμ εκτός του κέντρου της Μυκόνου.

Εργάστηκα χρόνια ως γιατρός και εργάζομαι ακόμα με δελτίο παροχής υπηρεσιών (το οποίο βρίσκεται ανά πάσα στιγμή στη διάθεση σας). Στη προσωπική μου ιστοσελίδα www.giakoumatos.gr βρίσκεται εδώ και παρά πολύ καιρό, ανηρτημένη υπεύθυνη δήλωση μου (αντίγραφο της οποίας σας επισυνάπτω) στην οποία αναφέρεται επακριβώς η περιουσιακή μου κατάσταση όταν εκλέχτηκα βουλευτής για πρώτη φορά το 1993. Σύμφωνα με αυτή κατά τη διάρκεια της άσκησης του βουλευτικού λειτουργήματος τα 3 ακίνητα που είχα στη κατοχή μου εκποιήθηκαν και αποκτήθηκε η ως άνω περιγραφόμενη κατοικία στη Μύκονο. Το σύνολο δε της περιουσίας μου κατά την βουλευτική μου θητεία μειώθηκε στο 1/5.

Για τους λόγους αυτούς ζήτω την άμεση αποκατάσταση της αλήθειας. διαφορετικά επιφυλάσσομαι για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματος μου.

Η zougla.gr παραθέτει επίσης την υπέυθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 που απέστειλε στην ηλεκτρονική εφημείδα ο κ. Γιακουμάτος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης