Απάντηση στον Κυριάκο Βελόπουλο δίνει το πρώην μέλος της «Ελληνικής Λύσης» Νίκος Μαστρογιάννης λίγες ώρες μετά την απόφασή του να αποχωρήσει αφήνοντας αιχμές για την ηγεσία αλλά και το ίδιο το κόμμα.

Ο κ. Μαστρογιάννης μετά τη δήλωση του επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης πώς τα δύο μέλη που αποχώρησαν δεν ήταν υποψήφιοι βουλευτές με το κόμμα του, υπενθύμισε την επίσημη δήλωσή του μετά τον «αρραβώνα» του με την Ελληνική Λύση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα τότε ο ίδιος είχε ανακοινώσει τα εξής:

«Είναι μια απόφαση πολιτική, προσωπικά, αλλά και αναγκαία για μένα. Αποφάσισα να συστρατευτώ με τον Κυριάκο Βελόπουλο.

Η πρόταση της Ελληνικής Λύσης στον Ελληνικό λαό για την έξοδο από την κρίση, είναι μια πραγματικά αξιόπιστη λύση για την πατρίδα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δυστυχώς ακόμα και η Δημοκρατία στην πατρίδα μας κινδυνεύει…Γιατί Δημοκρατία είναι η λήψη αποφάσεων με ψηφοφορία των πολιτών, παρόλα αυτά η κυβέρνηση Σύριζα αγνόησε τον Ελληνικό λαό και χωρίς καμία λογική, αποφάσισε να προχωρήσει την συμφωνία των Πρεσπών.

Καλώ όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες να συνδράμουν ενεργά στο άνοιγμα μιας νέας σελίδας για την Ελλάδα.

Δεσμεύομαι πρώτα απ’ όλα στον εαυτό μου, αλλά και στους πολίτες του Πειραιά ότι θα αγωνιστώ για την άμεση απομάκρυνση της σημερινής κυβέρνησης της οποίας και πλησιάζει το ΤΕΛΟΣ”».

Υπενθυμίζεται ότι από την Ελληνική Λύση αποχώρησε και η υποψήφια βουλευτής στην Α’ Πειραιά Δώρα Αντωνίου, σημειώνοντας, «η ηθική και η αξιοπρέπειά μου δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης