Απάντηση Παπαδημούλη για την επίμαχη ανάρτηση

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2014, 20:42
Απάντηση Παπαδημούλη για την επίμαχη ανάρτηση
Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, μίλησε στον realfm και απάντησε μεταξύ άλλων στον αδελφό του 26χρονου θύματος της διπλής δολοφονίας στη Μάνη.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα ο αδελφός του 26χρονου θύματος από την Καλαμάτα, Ιωάννης Σγούρος μιλώντας στο zougla.gr, εξαπέλυσε επίθεση προς τον Δημήτρη Παπαδημούλη για μια ανάρτηση του ευρωβουλευτή στο facebook αλλά και στο twitter. 

Διαβάστε εδώ: Ξεσπά μέσω του zougla.gr ο αδελφός του 26χρονου θύματος για την ανάρτηση Παπαδημούλη

Όπως ανέφερε ο κ.Παπαδημούλης: «Το θέμα έχει πάρει τον δρόμο του. Πρόκειται για ένα στυγερό έγκλημα που αφορά ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε ανθρώπους με ακραία συμπεριφορά και ακραία στοιχεία. Εγώ είπα το αυτονόητο. Ο ένας από τους δύο δολοφονημένους, πριν από λίγες ημέρες, απειλούσε τη ζωή μου, ανήρτησε στη σελίδα μου τον ύμνο της χούντας. Ο άλλος είχε γεμάτο το σώμα του με τη ναζιστική σβάστιγκα. Είπα ότι οι ένοχοι αυτών των δύο πρέπει να τιμωρηθούν αυστηρά γιατί δεν πρέπει να υπάρχει καμία ανοχή στη βία.Στην επίθεση που δέχθηκα από τον αδερφό ενός από τα θύματα, όπου με αποκάλεσε τέρας, δεν θέλω να απαντήσω. Όσο για την θεωρία, ότι κανείς από αυτούς δεν έχει σχέση με τον ναζισμό, θέλω να πω ότι όταν ακόμη και ο Μιχαλολιάκος και ο Κασιδιάρης το αρνούνται, τι περιμένετε από άλλους;».

Xρήστος Μαζάνης 

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2014, 20:56