ΣΥΡΙΖΑ: «Όσοι ήθελαν να οδηγήσουν την υπόθεση Novartis σε κουκούλωμα και παραγραφή απέτυχαν»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 24 Απριλίου 2018, 14:39
ΣΥΡΙΖΑ: «Όσοι ήθελαν να οδηγήσουν την υπόθεση Novartis σε κουκούλωμα και παραγραφή απέτυχαν»
Με ανακοίνωση απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ σε Νέα Δημοκρατία και Δημοκρατική Συμπαράταξη που χαρακτήρισαν σκευωρία την υπόθεση της Novartis και εκδήλωσαν την αντίθεσή τους με το πόρισμα στο οποίο κατέληξε η κοινοβουλευτική πλειοψηφία, σύμφωνα με το οποίο η Ειδική Κοινοβουλευτική Επιτροπή Προκαταρκτικής Εξέτασης για την υπόθεση είναι αναρμόδια να προχωρήσει σε έρευνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Όσοι ήθελαν να οδηγήσουν την υπόθεση Novartis σε κουκούλωμα και παραγραφή, μιλώντας για σκευωρία, απέτυχαν. Οι ίδιοι κατηγορούν τώρα τον ΣΥΡΙΖΑ ότι δήθεν δεν μπορεί να συγκροτήσει Πόρισμα, αγνοώντας υποκριτικά τη σοβαρότητα και την ενδελεχή προσέγγιση όλου του φάσματος των ζητημάτων που γνωρίζουν ότι κάνουν τα μέλη της πλειοψηφίας της Επιτροπής. Αυτό που φοβούνται δηλαδή.

Ας μην αγωνιούν και ας μη βιάζονται. Η Βουλή θα διαβιβάσει αρμοδίως το σύνολο του υλικού και το Πόρισμα στη Δικαιοσύνη, μετά την έγκρισή του. Αυτός είναι ο μοναδικός δρόμος για την πλήρη και ουσιαστική διερεύνηση της υπόθεσης. Και μάλιστα, χωρίς προνομιακούς χρόνους παραγραφής!».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 24 Απριλίου 2018, 14:39