Καμία σχέση με την υποκίνηση και οργάνωση μεταναστών δεν έχει ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του, Αλέξης Τσίπρας.

«Όση σχέση έχει ο ΣΥΡΙΖΑ με υποκίνηση ενεργειών στην Τυνησία και την Αίγυπτο, άλλο τόσο έχει με υποκίνηση και οργάνωση μεταναστών που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα» ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή στον λόγο του κ. Τσίπρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρόεδρος του ΣΥΝ εξέφρασε την άποψη ότι «πρόκειται για ένα συναινετικό και ενορχηστρωμένο σχέδιο ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, με στόχο τον αποπροσανατολισμό κοινής γνώμης για τη συγκάλυψη στην υπόθεση Siemens» προσθέτοντας ότι δεύτερος στόχος της κυβέρνησης είναι να ξεμπερδέψει μια ώρα αρχύτερα με το άσυλο.

«Περιμένουμε τα χειρότερα, αλλά ενημερώστε το κράτος και το παρακράτος πως ούτε φοβόμαστε, ούτε απροετοίμαστους θα μας βρείτε» συμπλήρωσε ο κ. Τσίπρας, ο οποίος δεν παρέλειψε να απαντήσει και στην επίθεση που εξαπέλυσε το πρωί κατά τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ ο πρωθυπουργός: «Θλίβομαι που ο Γιώργος Παπανδρέου προχώρησε σε εκμετάλλευση του ανθρώπινου πόνου. Τόσο απελπισμένος είναι;».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης