Αιχμηρή ήταν η απάντηση του αντιπροέδρου της Βουλής και προέδρου της Επιτροπής Ελέγχου των Οικονομικών, Βαγγέλη Αργύρη, στα σχόλια που γίνονται για την υπόθεση του «πόθεν έσχες» των βουλευτών.

Η δήλωση του κ. Αργύρη ξεκινά ως εξής: «Σχόλια του παρασκηνίου, μη αναγκαίες δηλώσεις αυτοεξαίρεσης, προσπάθεια αποπροσανατολισμού από την ουσία του προβλεπόμενου ελέγχου και φωνές που το μόνο που κάνουν είναι να ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα είναι προφανές πως δεν με αφορούν και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν τους θεσμούς, οι οποίοι λειτουργούν στην πράξη και όχι στα λόγια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι προφανές από τα δημοσιοποιηθέντα στοιχεία πως η περαιτέρω διερεύνηση δεν αφορά τη μεγάλη πλειοψηφία των βουλευτών, οι οποίοι εμφανίζουν καταθέσεις μικρότερες των 100.000 ευρώ, αναφέρει ο κ. Αργύρης και σημειώνει ότι «είναι αδιανόητο να γίνεται λόγος για σκιές που αγγίζουν το σύνολο του πολιτικού κόσμου, τη στιγμή που τα στοιχεία όλα είναι δημοσιοποιημένα».

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου των βουλευτών διαβεβαιώνει ότι «η έρευνα για τις αξιοσημείωτες μειώσεις στις καταθέσεις συνεχίζεται και είναι δεδομένο πως όταν και εάν προκύψει ταυτοποίηση παραβάσεων, τότε όλα τα ονόματα θα δοθούν στη δημοσιότητα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης