Απέκλεισε τη μονομερή συνεργασία

Απέκλεισε τη μονομερή συνεργασία
Δεν θα δεχθεί να συμμετάσχει σε κυβέρνηση με ένα μόνον από τα δυο κόμματα εξουσίας, διαμηνύει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News. Ο κ. Καρατζαφέρης επιμένει σε προσφυγή στις κάλπες, αλλά εκτιμά ότι δεν θα υπάρξει αυτοδύναμη κυβέρνηση και προσθέτει: «Αποκλείεται η μονομερής συνεργασία με οποιοδήποτε από τα δυο. Εγώ μιλάω για ένα κυβερνητικό σχήμα που θα είναι πιο αποδεκτό, πιο βαρύ, πιο σοβαρό. Όλες οι δυνάμεις οι οποίες σκέφτονται θετικά για τον τόπο πρέπει να επιστρατευτούν».

Χαρακτηρίζει αυτοκτονικό να έχει αυτοδυναμία η ΝΔ και διερωτάται πώς μετά από δυο χρόνια θα ξαναδώσει την εξουσία ο λαός σε ένα κόμμα που το πέταξε κακήν κακώς . «Μιλάμε πλέον για πλήρη παράκρουση και δεν νομίζω ότι ο ελληνικός λαός έχει τέτοια σύνδρομα…», αναφέρει χαρακτηριστικά. Ως «παιδική χαρά και παιδικό θέατρο» χαρακτηρίζει τις πολιτικές της κυβέρνηση. Απαντώντας σε ερώτηση για το ότι η ΝΔ «ψάχνει» το πόθεν έσχες του δηλώνει: «ό,τι βρουν έξω από αυτά που έχω δηλώσει, όλα τα χαρίζω στο κράτος. Την πρώτη μου φορολογική δήλωση την έκανα στα 17 όταν οι άλλοι έπαιζαν με βόλους… Ας κάνουν ό, τι θέλουν. Με έψαξαν πολλοί απ' αυτούς, η CIA…. Δεν με απασχολεί, ούτε με φοβίζει… Δεν ξέρω για εκείνους, αν κάποια στιγμή αποφασίσει κάποιος να τους ψάξει τί θα βρει… Μιλάω για τη ΝΔ».

Επιτέθηκε δε, εκ νέου στον κ. Μεϊμαράκη για τις προμήθειες στο υπουργείο Άμυνας, ενώ δήλωσε πως «το να καθυβρίζεται ο Καραμανλής από κάποιους τυχάρπαστους που είναι δίπλα στο Σαμαρά δεν ενοχλεί μόνο εμένα αλλά και όσους ήταν δίπλα στον Καραμανλή».

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 7 Μαΐου 2011, 18:44