Ο πρώην γγ εσόδων και νυν βουλευτής του Ποταμιού, Χάρης Θεοχάρης, σε συνέντευξη του στην βρετανική εφημερίδα «Telegraph», κάνει λόγο για απειλές που δέχθηκε κατά την διάρκεια της θητείας του στο ΥΠΟΙΚ.

Όπως αποκαλύπτει, το γραφείο του δεχόταν τηλεφωνικές απειλές, όπως για παράδειγμα, «πείτε του ότι κοστίζει μόνο 5.000 ευρώ να του σπάσουν τα πόδια», ενώ του είχαν αποσταλεί και απειλητικές επιστολές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ως εκ τούτου ο κ. Θεοχάρης κυκλοφορούσε με αστυνομική προστασία, κάτι που πράττει ακόμα και σήμερα.

Εκνευρισμένος από τις απειλές, αλλά και εβρισκόμενος υπό διαρκή πολιτική πίεση για να μην κυνηγήσει τους διαπλεκόμενους , ο Χάρης Θεοχάρης παραιτήθηκε, μόλις 17 μήνες μετά την ανάληψη της θέσης του, που ήταν πενταετούς διάρκειας.

Ο πλέον νεοεκλεγείς με το Ποτάμι βουλευτής, συνεχίζει το άρθρο, προειδοποιεί ότι η Ελλάδα δεν θα μπορέσει να βάλει τάξη στα φορολογικά της, αν φοροεισπράκτορες όπως αυτός, θα βρίσκονται υπό πολιτική πίεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με ήθελαν να είμαι ανεκτικός. Αντιστάθηκα μέχρις ενός σημείου, αλλά μετά έπρεπε να αποχωρήσω», δηλώνει ο κ. Θεοχάρης.

Όσο για τον Αλέξη Τσίπρα, θεωρεί ότι «είναι ειλικρινής και αποφασισμένος. Όμως υποβαθμίζει τον κίνδυνο του διακυβεύματος. Υποτιμά την πολυπλοκότητα των επόμενων βημάτων. Είναι ναρκοπέδιο».

Επιμέλεια: X.M. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης