Με τον νεοεισερχόμενο στην ΝΔ Μάκη Βορίδη στο πλευρό του και από την ιδιαίτερη πατρίδα του την Καλαμάτα, ξεκίνησε ουσιαστικά την προεκλογική εκστρατεία του ο Αντώνης Σαμαράς.

Με έντονη την παρουσία της αστυνομίας, για την αποτροπή ενδεχόμενων επεισοδίων, ο πρόεδρος της Ν.Δ., βρέθηκε στην Μεσσηνία, όπου εκλέγεται βουλευτής από το 1977, για να παραστεί στα εγκαίνια της θεμελίωσης της μεγάλης γέφυρας του ποταμού Νέδα, στην περιμετρική οδό της Καλαμάτας που έγιναν από τον Μητροπολίτη κ. Χρυσόστομο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά την σύντομη τοποθέτησή του, παρουσία κομματικών στελεχών και ψηφοφόρων του κόμματος, σημείωσε πως εκτός από την ανάπτυξη, η Ν.Δ. έχει στο νου της, τους πολίτες που αντιμετωπίζουν πολλά οικονομικά προβλήματα, στους μη έχοντες.

«Στις δύσκολες ώρες που περνά η πατρίδα μας, ο νους μας πρέπει να είναι στους ανθρώπους που αγωνίστηκαν και δοκιμάζονται σήμερα, στους ανέργους και στους συνταξιούχους» είπε με έμφαση και συμπλήρωσε: »Γιατί είμαστε η λαϊκή παράταξη που πιστεύει πραγματικά στην ανάπτυξη και του τελευταίου Έλληνα».

Το δίλημμα των εκλογών έθεσε ο κ. Βορίδης, που τόνισε ότι ο ελληνικός λαός θα πρέπει στις εκλογές να απαντήσει ποια κυβέρνηση θα ανατρέψει το υφεσιακό κλίμα. »Η μόνη απάντηση είναι: η ΝΔ και ο Αντώνης Σαμαράς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επίσκεψη στην Καλαμάτα, ήταν η πρώτη εξόρμηση του προέδρου της Ν.Δ. μετά την ψήφιση του δεύτερου μνημονίου και αποτελεί την απαρχή των περιοδειών ανά την επικράτεια, με στόχο την προβολή των θέσεων και του προγράμματος της Ν.Δ.

Επιμέλεια: Παύλος Διονυσόπουλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης