Από τον Λεβέντη κι επίσημα στη ΝΔ ο Καλλιάνος

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016, 12:42
Από τον Λεβέντη κι επίσημα στη ΝΔ ο Καλλιάνος
Τη συνεργασία του με το κόμμα της ΝΔ ανακoίνωσε ο Γιάννης Καλλιάνος.

Το πρώην στέλεχος της Ένωσης Κεντρώων βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης στα γραφεία της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην οδό Πειραιώς και συναντήθηκε με τον Τάκη Θεοδωρικάκο, στενό συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, προκειμένου να αποφασίσουν τις λεπτομέρειες για την ανακοίνωση της συνεργασίας τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καλλιάνος αποχώρησε από την Ένωση Κεντρώων τον περασμένο Αύγουστο έπειτα από έντονη διαφωνία που είχε με τον κ. Βασίλη Λεβέντη για την πολιτική κατεύθυνση του κόμματος.Ο τότε εκπρόσωπος Τύπου και στενός συνεργάτης του κ. Λεβέντη διαφώνησε με την τακτική προσέγγισης του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Αλέξη Τσίπρα θεωρώντας ότι εξοργίζει τους ψηφοφόρους της Ένωσης Κεντρώων.

Η δήλωση του κ. Καλλιάνου έχει ως εξής: «Ύστερα από σοβαρό προβληματισμό, αποφάσισα να ενταχθώ στη Νέα Δημοκρατία. Πήρα πολύ σοβαρά υπ’ όψιν μου τις απόψεις εκατοντάδων πολιτών με τους οποίους συζήτησα. Πρυτανεύει στην απόφασή μου η βούληση να αγωνιστώ για την απομάκρυνση από την εξουσία της σημερινής αναξιόπιστης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

»Παρακολούθησα με προσοχή τις τοποθετήσεις όλων των πολιτικών αρχηγών από το βήμα της ΔΕΘ. Η πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη στον ελληνικό λαό για τη Συμφωνία Αλήθειας και τις μεταρρυθμίσεις για την έξοδο από την κρίση, είναι η μοναδική αξιόπιστη λύση για την πατρίδα μας.

»Πιστεύω στην ανανέωση της πολιτικής ζωής, στην αξιοκρατία και θα κάνω το καλύτερο δυνατόν για να ξεπεραστούν οι παθογένειες του χθες στη χώρα μας».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016, 14:36