Απόλυτη ικανοποίηση του Αλ. Τσίπρα για το 2ο περιφερειακό συνέδριο στη Λαμία

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017, 22:18
Απόλυτη ικανοποίηση του Αλ. Τσίπρα για το 2ο περιφερειακό συνέδριο στη Λαμία
Την απόλυτη ικανοποίησή του για την επιτυχή ολοκλήρωση των εργασιών και του 2ου περιφερειακού συνεδρίου στη Λαμία εξέφρασε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας σε συνεργάτες του.

Χαρακτηριστικό του μεγάλου ενδιαφέροντος και της αθρόας συμμετοχής στον εποικοδομητικό διάλογο για την παραγωγική ανασυγκρότηση της Στερεάς Ελλάδας, όπως επισήμαιναν, είναι το γεγονός ότι παρά τις αντίθετες φωνές, στις εργασίες μετείχαν όλοι οι εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Επιπλέον, στις εργασίες του διήμερου συνεδρίου συμμετείχαν με προτάσεις και διάθεση για συνεργασία εκπρόσωποι από όλες τις παραγωγικές δυνάμεις της Στερεάς Ελλάδας, το σύνολο των επιμελητηρίων της περιοχής αλλά και όλοι οι αγροτικοί σύλλογοι της Περιφέρειας.

Συγκεκριμένα, στο τραπέζι επιχειρηματικότητας μετείχαν 80 φορείς, στο τραπέζι περιβαλλοντικής πολιτικής 40 φορείς, στο τραπέζι για την αγορά εργασίας 30 φορείς και ακόμη 80 στο τραπέζι για τις υποδομές και τον τουρισμό.

«Η κοινωνία της Στερεάς Ελλάδας με τη συμμετοχή της, το ενδιαφέρον της για το 2ο περιφερειακό συνέδριο και τη θερμή υποδοχή των εξαγγελιών του πρωθυπουργού επιβεβαίωσε την ανάγκη για εποικοδομητικό διάλογο προκειμένου να επιτευχθεί η αποτελεσματική εφαρμογή του σχεδίου για την παραγωγική ανασυγκρότηση» ανέφεραν συνεργάτες του πρωθυπουργού.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017, 22:18