Απονομή Διαμνημόνευσης Αστέρα Αξίας και Τιμής από τον Καμμένο στον Ακόλουθο Άμυνας των ΗΠΑ στην Ελλάδα

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018, 19:31
Απονομή Διαμνημόνευσης Αστέρα Αξίας και Τιμής από τον Καμμένο στον Ακόλουθο Άμυνας των ΗΠΑ στην Ελλάδα
Με ομόφωνη απόφαση του ΣΑΓΕ, κατόπιν εισηγήσεως του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, απονεμήθηκε η Διαμνημόνευση Αστέρα Αξίας και Τιμής στον Ακόλουθο Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής στην Ελλάδα Πλοίαρχο Robert Palm, για τις «όλως εξαιρετικές ενέργειες, δραστηριότητες και πράξεις, που απέβησαν επ’ ωφελεία των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, προήγαγαν το επίπεδο συνεργασίας με τις δυνάμεις των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και συνετέλεσαν στην περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών».

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας ευχαρίστησε τον Πλοίαρχο Robert Palm για την εξαιρετική συνεργασία κατά τη θητεία του στην Πρεσβεία των ΗΠΑ και ευχήθηκε στον αντικαταστάτη του Πλοίαρχο Timothy Ketter καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Στην τελετή απονομής της Διαμνημόνευσης παρέστησαν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου και ο Πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής στην Ελλάδα Geoffrey R. Pyatt.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018, 19:32