«Απόψε ο πατραϊκός λαός έκανε ένα αποφασιστικό βήμα για τη νίκη» δήλωσε ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 26 Μαΐου 2019, 23:36
«Απόψε ο πατραϊκός λαός έκανε ένα αποφασιστικό βήμα για τη νίκη» δήλωσε ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης

«Απόψε ο πατραϊκός λαός έκανε ένα αποφασιστικό βήμα για τη νίκη. Για να συνεχιστεί το φιλολαϊκό έργο και να μείνει ο δήμος στα χέρια του» επεσήμανε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, μιλώντας απόψε σε συγκεντρωμένους στο εκλογικό κέντρο της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Ο Κώστας Πελετίδης πήγε στο εκλογικό κέντρο μετά την ανακοίνωση των πρώτων συγκεντρωτικών αποτελεσμάτων από το Υπουργείο Εσωτερικών, όπου μετά την ενσωμάτωση του 13,55% των εκλογικών τμημάτων βρίσκεται στην πρώτη θέση με ποσοστό 40,03%.

Αναφερόμενος στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, σημείωσε ότι «καλούμε όλο τον πατραϊκό λαό, ανεξαρτήτως τι ψήφισε τον πρώτο γύρο, να πάμε την επόμενη Κυριακή ενωμένοι στον γνωστό δρόμο, που έμπρακτα έχουμε αποδείξει ότι ακολουθούμε, για να έχουμε μια δημοτική αρχή που δεν θα διαχωρίζει τον λαό, θα τον ενώνει στον κοινό αγώνα, για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που έχουμε μπροστά μας».

Επίσης, ο Κώστας Πελετίδης είπε ότι «ευχαριστούμε τον πατραϊκό λαό που μας τίμησε με την ψήφο του και μας εμπιστεύτηκε με αυτό το εντυπωσιακό ποσοστό».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 27 Μαΐου 2019, 00:06