Αποχωρεί από την Ένωση Κεντρώων ο Νίκος Μαστρογιάννης

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017, 10:16
Αποχωρεί από την Ένωση Κεντρώων ο Νίκος Μαστρογιάννης
Την αποχώρησή του από την Ένωση Κεντρώων ανακοίνωσε ο πολιτευτής του κόμματος στην Εύβοια, Νικόλαος Μαστρογιάννης.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Μαστρογιάννη:

Είναι μια απόφαση πολύ δύσκολη, πολιτικά και προσωπικά, αλλά και αναγκαία για μένα. Αποχωρώ από την Ένωση Κεντρώων γιατί το κόμμα είναι πλήρως σε αδράνεια και δυστυχώς δεν ωφελεί πουθενά στη χώρα.

Στήριξα την Ένωση Κεντρώων γιατί πίστεψα σε κάτι διαφορετικό στο πρόσωπο του Βασίλη Λεβέντη, όχι μόνο εγώ προσωπικά αλλά και μια μεγάλη πλειοψηφία αγανακτισμένων πολιτών ελπίζοντας σε μια νέα παράταξη που θα έκανε τη διαφορά στο πολιτικό σκηνικό.

Δυστυχώς όμως η παράταξή μας δεν έκανε απολύτως τίποτα απέναντι στην κοινωνία, απεναντίας φλέρταρε συνεχώς με την κυβέρνηση Σύριζα, παρόλο που έβλεπε μια ασταθή και χωρίς πρόγραμμα κυβέρνηση.

Εδώ και ενάμιση χρόνο η πολιτική της Ένωσης Κεντρώων και του Βασίλη Λεβέντη είναι να προβλέπει κάθε βδομάδα δήθεν πρόωρες εκλογές και οικουμενική κυβέρνηση, αυτό δεν είναι πολιτική κατά την άποψή μου, δυστυχώς γίναμε γραφικοί και κουράσαμε τους πολίτες που μας στήριξαν και δεν προσφέραμε απολύτως τίποτα στον ελληνικό λαό, για αυτόν τον λόγο ζητάω προσωπικά συγγνώμη στους συμπολίτες που με στήριξαν και με εμπιστεύτηκαν.

Η Ελλάδα και εγώ προσωπικά αναζητάμε έναν πολιτικό φορέα έτοιμο να αλλάξει το τοπίο της χώρας με όραμα και ιδεολογία και με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εξόδου της χώρας από την κρίση.
Ευχαριστώ θερμά όλους όσοι με εμπιστεύθηκαν και εσάς κ. Βασίλη Λεβέντη για τη συνεργασία που είχαμε.

Μαστρογιάννης Νικόλαος.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017, 10:34