Ο ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησε από τη συνεδρίαση της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής όπου συζητήθηκε η πρόταση για διορισμό του Ιωάννη Αντωνίου, στη θέση του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.).

Οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλαν τον Αντωνίου ως τον άνθρωπο που αναστάτωσε τον χώρο της εκπαίδευσης αλλά και ως στενό συνεργάτη της Άννας Διαμαντοπούλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο κ. Αντωνίου εμφανίστηκε ενώπιον της Επιτροπής αμετανόητος. Πριν από 15 μέρες είπε ότι πρέπει να πάμε πίσω στο 15 και να γκρεμίσουμε ό,τι έχτισε ο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι μια καθαρά κομματική επιλογή που θα φέρει μαύρες μέρες στα σχολεία, τα παιδιά, τις οικογένειές τους. Ήταν μια ζωή άτυπος σύμβουλος Υπουργών, ιδίως της Άννας Διαμαντοπούλου» επεσήμαναν οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως υποστηρίζει ο κ. Φίλης, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησαν από τον Ιωάννη Αντωνίου να ανακαλέσει τις δηλώσεις του κατά συνεδρίαση της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων, όμως εκείνος αρνήθηκε και έτσι αποχώρησαν.

Από την πλευρά της η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, χαρακτήρισε λυπηρή την στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «φοβάται τον διάλογο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης