Αποχώρησε από το ΚΙΝΑΛ ο Σταμάτης Μαλέλης

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019, 18:52
Αποχώρησε από το ΚΙΝΑΛ ο Σταμάτης Μαλέλης

Την αποχώρησή του από το ΚΙΝΑΛ ανακοίνωσε με δήλωσή του ο Σταμάτης Μαλέλης. Όπως αναφέρει λόγω των διαφωνιών του με τη Φώφη Γεννηματά δεν θα συνεχίζει να βρίσκεται στο πόστο του Γραμματέα Επικοινωνίας του κόμματος. 

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Σήμερα συναντήθηκα με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ κ. Φώφη γεννήματα. Στη μεταξύ μας συνάντηση επικυρώθηκε αυτό που συμβαίνει εδώ και δυο μήνες. Η διάσταση απόψεων και προσεγγίσεων για τα χαρακτηριστικά που πρέπει να λάβει η μεγάλη δημοκρατική παράταξη. Η κ. Γεννήματα, όπως έχει κάθε δικαίωμα, σκοπεύει να δρομολογήσει αλλαγές στην κομματική διάρθρωση, με τις οποίες εγώ δεν συμφωνώ .

Την ευχαρίστησα για τη συνεργασία. Θέλω να διαβεβαιώσω όλους ότι θα συνεχίσω να παλεύω για ένα προοδευτικό και ριζοσπαστικό κίνημα και για μία μεγάλη δημοκρατική παράταξη που θα είναι σε ετοιμότητα να προστατεύσει την κοινωνία ,τις κατακτήσεις της και κυρίως το κοινωνικό κράτος. Πιστεύω ότι έρχονται δύσκολες μέρες για τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους και το κίνημα πρέπει να είναι μπροστά με καθαρές και όχι αμφίσημες απόψεις. Την κριτική μου σε πράξεις και παραλείψεις που οδήγησαν το ΚΙΝΑΛ να χάσει την ηγεμονία του προοδευτικού χώρου θα την ασκήσω στα όργανα του κόμματος. Εκπτώσεις στις αρχές μου και στις ιδέες μου δεν κάνω. θέσεις τις οποίες δεν πιστεύω δεν μπορώ να υπηρετήσω».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019, 18:53