Αρνείται τα περί αναδίπλωσης στο θέμα Πάγκαλου ο Πεταλωτής

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2011, 15:36
Αρνείται τα περί αναδίπλωσης στο θέμα Πάγκαλου ο Πεταλωτής
«Ξέρω πολύ καλά τι είπα και τι λέω αυτές τις ημέρες. Ο κ. Πάγκαλος έχει κάνει μια εξαιρετική δουλειά, εδώ και πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα με πολύ μεγάλη βαρύτητα και αυτό εξακολουθεί να κάνει», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής.

Σημείωσε, επίσης, ότι «ο ρόλος του κ. Πάγκαλου είναι θεσμικός ως αντιπροέδρου της κυβέρνησης και ασχολείται με σημαντικότατο έργο το οποίο και δημοσιοποιεί».

Υπογράμμισε δε, ότι «καλό είναι να ασχολούμαστε με τα μεγάλα και πολύ δύσκολα προβλήματα της χώρας, όπως και κάνει η κυβέρνηση, η οποία έχει πολλές προκλήσεις μπροστά της».

«Ο ελληνικός λαός περιμένει λύσεις στα μεγάλα προβλήματα της χώρας και στην καθημερινότητά του», τόνισε και παρέπεμψε - σε αυτό το πλαίσιο - στη σημερινή συνάντηση του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.

Παράλληλα, σημείωσε ότι η κυβέρνηση ασχολείται με θέματα ουσίας, γιατί αυτή είναι η απαίτηση των πολιτών και το μεγάλο στοίχημα που έχουμε βάλει, εδώ και πολύ μεγάλο διάστημα. «Όλα τα άλλα είναι εκ του περισσού και δεν ασχολούμαστε με ψιθύρους», υπογράμμισε ο κ. Πεταλωτής.

Ερωτηθείς σχετικά με δημοσιεύματα περί επίσκεψης του κ. Θ. Πάγκαλου στο Κατάρ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι θα υπάρξει ενημέρωση επί του θέματος. «Οι ψίθυροι ούτε με αφορούν προσωπικά και ούτε αφορούν την κυβέρνηση», τόνισε ο κ. Πεταλωτής, απαντώντας σε σχόλιο δημοσιογράφου, σύμφωνα με το οποίο, κάποιοι εντός της κυβέρνησης χαρακτήριζαν άκομψες τις χτεσινές δηλώσεις του απέναντι στον αντιπρόεδρο, την ώρα που βρισκόταν σε σημαντικό ταξίδι.

«Ούτε μαζεύω, ούτε απλώνω τίποτα», απάντησε ο εκπρόσωπος, ερωτηθείς εάν υπάρχει αναδίπλωσή του στο θέμα με τον κ. Πάγκαλο.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2011, 15:36