Στοίχημα αποτελεί το σημερινό debate για τους επτά πολιτικούς αρχηγούς που καλούνται να προβάλουν με αμεσότητα τα επιχειρήματά τους προκειμένου να κερδίσουν την εμπιστοσύνη αλλά και… την ψήφο του εκλογικού σώματος.

Το debate θα βασίζεται σε επτά θεματικές ενότητες:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– 1ος κύκλος: Οικονομία, Ανάπτυξη, Ανεργία
– 2ος κύκλος: Παιδεία, Υγεία, Διοίκηση, Κοινωνική Πολιτική
– 3ος κύκλος: Μεταναστευτική πολιτική – Προσφυγικό
– 4ος κύκλος: Εξωτερική πολιτική – Άμυνα
– 5ος κύκλος: Ελεύθερη ερώτηση επιλογής του κάθε δημοσιογράφου
– 6ος κύκλος σε δύο γύρους: Οι αρχηγοί μεταξύ τους με ελεύθερες τοποθετήσεις του καθενός και δυνατότητα, αν θέλει, να υποβάλει ερώτηση σε άλλον ή άλλους αρχηγούς ή να απαντήσει σε ερώτηση που ενδεχομένως, του έχει ήδη υποβληθεί.

Ως φαίνεται στο στούντιο της ΕΡΤ είναι όλα έτοιμα και οι κ.κ. Τσίπρας, Μεϊμαράκης, Λαφαζάνης, Θεοδωράκης, Κουτσούμπας, Καμμένος και Γεννηματά θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους σε μια τηλεμαχία που αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Τον συντονισμό του debate που ξεκινά στις 21.00 θα αναλάβει ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ Πάνος Χαρίτος, ενώ απέναντι από τους πολιτικούς αρχηγούς θα βρεθούν έξι δημοσιογράφοι από τα πανελλαδικής εμβέλειας κανάλια. Πρόκειται για την Όλγα Τρέμη από το Mega, τη Μαρία Χούκλη από τον AΝΤ1, τη Σία Κοσιώνη ΣΚΑΪ, τη Μάρα Ζαχαρέα Star, τον Αντώνη Σρόιτερ από τον Alpha και τον Μάκη Γιoμπαζολιά από το E TV.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:

Τηλεμαχία με φόντο τις κάλπες

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης