«Ας πάψει να προκαλεί ο κάθε κ. Καραγιαννίδης τους Έλληνες»

«Ας πάψει να προκαλεί ο κάθε κ. Καραγιαννίδης τους Έλληνες»
Σε υψηλούς τόνους απάντησε η Νέα Δημοκρατία στα όσα είπε σήμερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Καραγιαννίδης.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε σημειώνεται, μεταξύ άλλων, ότι: «αμέσως μετά τον Εκπρόσωπο του κ. Τσίπρα, και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χρήστος Καραγιαννίδης, απευθυνόμενος προφανώς στους κουκουλοφόρους, κατέστησε σαφές πως, για να αναβαθμιστούν και εκείνοι σε βουλευτές του κόμματος, οφείλουν να έχουν τουλάχιστον δύο ρόπαλα, αντιασφυξιογόνες μάσκες και να έχουν εντρυφήσει στον “τσελεμεντέ του αναρχικού”. Επιβεβαιώνοντας, έτσι, πλήρως την προστασία του ΣΥΡΙΖΑ στους κουκουλοφόρους. Και ας πάψει να προκαλεί ο κάθε κ. Καραγιαννίδης τους Έλληνες, κρυπτόμενος πίσω από τη βουλευτική του ασυλία».

Νωρίτερα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε δηλώσει, στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΒΗΜΑ»: «Έχω δύο αντιασφυξιογόνες μάσκες, δυο ρόπαλα στα οποία είναι πάνω οι σημαίες του ΣΥΡΙΖΑ και τον τσελεμεντέ του αναρχικού.

Μπορείτε να καλέσετε τον Δένδια να με συλλάβει. Τα ρόπαλα αυτά είναι σαν αυτά τα ωραία κονταράκια που έχει και το ΚΚΕ και χρησιμεύουν στις πορείες για να υπάρχει αλυσίδα προστασίας. Δεν ήξερα ότι κηρύχθηκαν παράνομα».

Διαβάστε επίσης: «Έχω αντιασφυξιογόνες μάσκες και ρόπαλα στο σπίτι»

Επιμέλεια: Φλώρα Πέτση

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2013, 15:49