«Η θλιβερή και τριτοκοσμική εικόνα που παρουσιάζουν οι αστυνομικές υπηρεσίες του Ηρακλείου, αλλά και ολόκληρης της χώρας, ως αποτέλεσμα της λήξης των συμβάσεων καθαριότητας με ευθύνη της κυβέρνησης, είναι πρωτοφανής και απαράδεκτη», δήλωσε ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο γραμματέας της ΝΔ πρόσθεσε: «Δεν είναι δυνατόν στην Ελλάδα του 2019 οι αστυνομικές υπηρεσίες να λειτουργούν κάτω από αυτές τις συνθήκες. Όχι μόνο γιατί κινδυνεύει η δημόσια υγεία, αλλά και γιατί συνιστά προσβολή προς τους ίδιους τους αστυνομικούς οι οποίοι ζουν κι εργάζονται σε αυτές τις άθλιες συνθήκες. Η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη που προσάγει προληπτικά πολίτες τι έκανε, ώστε να αποτρέψει τον κίνδυνο οι εγκαταστάσεις τις ΕΛ.ΑΣ. ανά τη χώρα, να καταστούν απειλή για τη δημόσια υγεία;».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και συνέχισε ο κ. Αυγενάκης: «Καλό θα ήταν να δράσουν άμεσα, καθώς ενόψει των εκδηλώσεων για την εθνική μας εορτή της 25ης Μαρτίου αναμένεται τα αστυνομικά τμήματα να γεμίσουν ασφυκτικά από προληπτικά προσαχθέντες πολίτες… τουλάχιστον ας είναι καθαρά».  

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης