Αυγενάκης: Συζητάμε για το πιο στημένο - μαϊμού διαζύγιο στην ιστορία

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019, 15:14
Αυγενάκης: Συζητάμε για το πιο στημένο - μαϊμού διαζύγιο στην ιστορία
«Συζητάμε για το πιο στημένο - μαϊμού διαζύγιο στην ιστορία», τόνισε ο γραμματέας της ΝΔ, βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Flash 99.4» της Θεσσαλονίκης για την αποχώρηση των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση.

«Είναι η απόλυτη γελιοποίηση της πολιτικής ζωής του τόπου», τόνισε ο κ. Αυγενάκης και πρόσθεσε: «Δεν μπορούμε να πάμε παραπέρα μ' αυτή την πολιτική ρευστότητα και μ' αυτό το κλίμα. Είναι προς το συμφέρον της χώρας μας να πάμε σε εκλογές το συντομότερο δυνατό. Η ημερομηνία για πρόωρες εκλογές κάθε μέρα έρχεται και πιο κοντά».

«Ο μεν κ. Τσίπρας, προσπαθεί να παίξει τον ρόλο του υπεύθυνου πολιτικού ηγέτη και από την άλλη ο όψιμος πατριώτης κ. Καμμένος, τώρα θυμήθηκε ότι μπορεί να σώσει την παρτίδα με δανεικούς βουλευτές», είπε ο κ. Αυγενάκης.

Σημείωσε ότι «η ΝΔ δεν θα κυρώσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, ούτε τώρα, ούτε μετά», επισήμανε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης «έχει χρησιμοποιήσει την ίδια γλώσσα, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό, επιχειρηματολογώντας γιατί η παράταξή μας δεν θα στηρίξει αυτή τη Συμφωνία» και πρόσθεσε: «αυτό που δεν έπραξαν όλα τα προηγούμενα χρόνια όλοι οι πρωθυπουργοί, ήρθε τώρα ο πρόθυμος και εύκολος κ. Τσίπρας να το πράξει».

Ο κ. Αυγενάκης αναφέρθηκε και στην υποψηφιότητα του Νίκου Ταχιάου για τον Δήμο Θεσσαλονίκης, υπογραμμίζοντας πως είναι «η κατάλληλη, η ιδανική για την Θεσσαλονίκη, δεδομένων των γνώσεων και της εμπειρίας που διαθέτει» και εκφράζοντας την πεποίθηση ότι «η ΝΔ και τα στελέχη της θα πράξουν αυτό που είναι το σωστό και το χρήσιμο για τον τόπο μας». ​

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019, 15:15