Συντονιστείτε στο zougla radio

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δια χειρός Μέρκελ καλούνται να ψηφίσουν σήμερα οι Έλληνες βουλευτές, παραδίδοντας τα κλειδιά της πόλης σε τοκογλύφους κατακτητές. Επικαλούμενοι την Ευρωπαϊκή σταθερότητα οι δήμιοι της Εσπερίας, οδηγούν στο θυσιαστήριο έναν λαό που τους χάρισε απλόχερα όνομα, κουλτούρα, πολιτισμό και επιστήμες.

Βασικό επιχείρημα τους η διακυβευόμενη οικονομική σταθερότητα της Ευρώπης από τους τόκους ενός ψευδεπίγραφου χρέους, βασισμένου στην τοκογλυφική νοοτροπία των αμείλικτων δανειστών και στην ληστρική συμπεριφορά του διεφθαρμένου κομματικού μας μηχανισμού.

Αμήχανοι και θυμωμένοι οι Έλληνες πολίτες παρακολουθούν την παράσταση του θεάτρου σκιών που λαμβάνει χώρα μέσα στον ναό της Δημοκρατίας. Παράσταση από μαριονέτες επιχειρηματικών payroll και αλλότριων συμφερόντων. Παράσταση μίας ασύλληπτης τραγωδίας χωρίς τέλος και λύτρωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μία υπερπαραγωγή τρόμου με το ψευδές δίλημμα της καταστροφής να αποτελεί την αιχμή του δόρατος των εισβολέων κατακτητών και των ανεπαρκών και άβουλων όντων που έλαχε, εάν πρόκειται περί συγκυρίας ή σχεδιάστηκε εάν πρόκειται περί συμμορίας, να κυβερνούν τον τόπο.

Η Ελλάδα του 2,5% του Ευρωπαϊκού προϋπολογισμού και των 10 εκατομμυρίων ψυχών σε πληθυσμό, αντίστοιχο εκείνου των Παρισίων που διαθέτουν Δήμαρχο και όχι πρωθυπουργό αποσταθεροποιεί την οικονομία των Ευρωπαίων!

Εάν είναι όντως τόσο ανίσχυροι να μας αντιμετωπίσουν ως αριθμούς γιατί άραγε είναι ικανοί να μας σώσουν;

Εκείνοι οι οποίοι πρόκειται σήμερα να ψιθυρίσουν την ψήφο τους μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο, ας φέρουν στην μνήμη τους τις κραυγές των συμπατριωτών μας που θυσιάστηκαν για μία ελεύθερη Ελλάδα.

Μία Ελλάδα που μπορεί να ανήκει σε όλον τον υπόλοιπο κόσμο με την προϋπόθεση ότι ανήκει πρωτίστως στους Έλληνες.

Άβουλοι και ανεπαρκείς επί σειρά δεκαετιών, εγκατέλειψαν τον τόπο στην τύχη του. Σήμερα δεν έχουν τέτοια πολυτέλεια.

Είμαστε σε πόλεμο και το γνωρίζουν, όπως γνωρίζουν ότι η παράδοση έχει συνέπειες, πολύ περισσότερο όταν γίνεται άνευ όρων…

Διαβάστε επίσης:

Έκρηξη οργής

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης