Δ. Παπαγγελόπουλος: Καμία ανοχή στους παρακρατικούς

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017, 20:48
Δ. Παπαγγελόπουλος: Καμία ανοχή στους παρακρατικούς
«Δεν θα δείξουμε καμία ανοχή σε παράκεντρα εξουσίας και παρακρατικούς» τόνισε σε συνέντευξή του στην Κυριακάτικη Δημοκρατία ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

«Δεν είναι ανεκτές οι περιπτώσεις που αποκρύπτονται στοιχεία, που καθυστερούν δικαστικές ενέργειες. Περιπτώσεις στις οποίες πρυτανεύουν σκοπιμότητες πολιτικές ή μη, παρεμβάσεις στο έργο της Δικαιοσύνης, περαντζάδες πρώην υπουργών σε ανώτατα δικαστήρια την παραμονή έκδοσης σημαντικών αποφάσεων. Περιπτώσεις που κρύβονται στα συρτάρια αναφορές δικαστών κατά άλλων δικαστών και εισαγγελέων, περιπτώσεις που επιδεικνύεται απαράδεκτη επιείκεια σε παραπτώματα για λόγους συντεχνιακής αλληλεγγύης» ανέφερε ο κ. Παπαγγελόπουλος, κάνοντας λόγο για «νοσηρά φαινόμενα που πρέπει να εξαλειφθούν».

Αναφορικά με τη μάχη της κυβέρνησης κατά της διαφθοράς, υποστήριξε πως «έχουν γίνει πάρα πολλά που μέχρι πριν από λίγο καιρό ήταν αδιανόητα».

«Πόσοι μεγαλόσχημοι ελέχθησαν, οι οποίοι μέχρι πρότινος υπαγόρευαν τις θελήσεις τους στις προηγούμενες κυβερνήσεις και φάνταζε αδιανόητο να ελεγχθούν. Όχι μόνο ελέγχθηκαν αλλά πλήρωσαν, πληρώνουν και θα πληρώσουν το τίμημα των παρανόμων πράξεων τους» είπε, προσθέτοντας ότι υπάρχουν «κάποιοι, ντόπιοι και ξένοι, που κωλυσιεργούν και σαμποτάρουν το έργο της κυβέρνησης».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017, 20:48