Δ. Σταμάτης: Δεν θα πάμε σε πρόωρες εκλογές

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2013, 20:47
Δ. Σταμάτης: Δεν θα πάμε σε πρόωρες εκλογές
Κατηγορηματικός ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να πάει σε πρόωρες εκλογές αλλά και ότι ποτέ δεν πρόκειται η ΝΔ να συνεργαστεί μετεκλογικά με την Χρυσή Αυγή, εμφανίστηκε ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης στη Βουλή. Παράλληλα αντέτεινε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει πολιτικό αρραβώνα με την Χρυσή Αυγή με την οποία θα ψηφίσουν από κοινού την πρόταση για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την ΕΡΤ.

«Επειδή ακούστηκε στην αίθουσα του Κοινοβουλίου αν οι προθέσεις του πρωθυπουργού είναι να εξαντληθούν τα 4 χρόνια μέχρι τις εκλογές θα πω το εξής: Δεν είναι πρόθεση του πρωθυπουργού αλλά πολιτική απόφαση. Η κυβέρνηση θα εξαντλήσει τον βίο της μέχρι την τελευταία μέρα για να μπορέσει να απολογηθεί στον ελληνικό λαό, για να γνωρίζει τι πέτυχε και τι όχι. Δεν θα παίξει μικροκομματικά παιχνίδια. Αυτή είναι εδραία πολιτική απόφαση και της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σταμάτης με αφορμή την συζήτηση στην Βουλή της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την ΕΡΤ.

Και ο κ. Σταμάτης πρόσθεσε: «Το κατά πόσο η ΝΔ σχεδιάζει να συνεργαστεί μετά τις εκλογές με την Χρυσή Αυγή δεν θα κουραστούμε να το λέμε ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ. Τέτοιο πολιτικό γάμο που ονειρεύεστε δεν θα τον δείτε ποτέ. Αντίθετα όμως, σε λίγο, θα δούμε ένα πολιτικό αρραβώνα. Θα ψηφίσετε μαζί με την Χρυσή Αυγή την πρόταση για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής. Σας ευχόμαστε βίον ανθόσπαρτο».

Πηγή: ΑΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2013, 20:47