«Δεν θα στηρίξω την κυβέρνηση»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου 2014, 13:24
«Δεν θα στηρίξω την κυβέρνηση»
Θα συμβάλω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη σταθερότητα της πατρίδας μου» δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Χρήστος Αηδόνης στη συζήτηση της πρότασης εμπιστοσύνης στη Βουλή.

Ταυτόχρονα όμως, ανέφερε ότι η άρνησή του στην πρόταση ψήφου εμπιστοσύνης έχει το μήνυμα της ανάγκης για συνεννόηση και ριζοσπαστικές αλλαγές και δεν συνιστά μήνυμα αποσταθεροποίησης.

«Είμαστε στη στιγμή της απαιτούμενης εθνικής συνεννόησης. Αλλά και της ανάγκης να δώσουμε οριστική λύση σε παθογένειες που μας κρατούν καθηλωμένους. Πιστεύω ότι είναι ευκαιρία, στην αναθεώρηση του Συντάγματος να προβλεφθεί σταθερός κύκλος διακυβέρνησης για να εξαφανίσουμε μια κακοδαιμονία του πολιτικού μας συστήματος που καθηλώνει πολλές κυβερνήσεις και τις καθιστά ενδοτικές και ευάλωτες στον λαϊκισμό και τη δημαγωγία» είπε ο ανεξάρτητος βουλευτής στη συζήτηση της πρότασης εμπιστοσύνης και πρόσθεσε: «Δεν πιστεύω στις εκλογές, όπως δεν πιστεύω ότι καμία μακρά προεκλογική περίοδος θα βοηθήσει τη χώρα μου. Θα συμβάλω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη σταθερότητα της πατρίδας μου. Η άρνησή μου στην ψήφο εμπιστοσύνης που ζητάει σήμερα η κυβέρνηση, δεν επιζητά την αποσταθεροποίηση αλλά είναι ένα μήνυμα για ανάγκη συνεννόησης και ριζοσπαστικών αλλαγών».

Eπιμέλεια: Xρήστος Μαζάνης 

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου 2014, 13:24