Δεν θα αποχωρήσει τελικά το ΛΑΟΣ από την κυβέρνηση Παπαδήμου, αλλά αυτό θα γίνει εάν και εφόσον έρθει στην Βουλή το νομοσχέδιο για την αποποινικοποίηση των ναρκωτικών.

Αυτό ήταν το συμπέρασμα της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα και ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα, υπό τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη με τα τέσσερα κυβερνητικά στελέχη που προέρχονται από το κόμμα. Στη σύσκεψη που έγινε στα γραφεία του κόμματος, συμμετείχαν εκτός από τα κυβερνητικά στελέχη, δηλαδή τους Μ. Βορίδη, Γ. Γεωργίου, Α. Γεωργιάδη και Αστ. Ροντούλη, ο γραμματέας της ΚΟ του ΛΑΟΣ Η. Πολατίδης και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Αλ. Χρυσανθακόπουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως είπε σε δηλώσεις του μετά το πέρας της σύσκεψης ο κ. Καρατζαφέρης, το ΛΑΟΣ δεν θα φύγει από την κυβέρνηση, παρόλο που θεωρεί ότι η ενέργεια αυτή -δηλαδή το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για την αποσυμφόρηση των φυλακών- δεν συνάδει με τη συμφωνία των πολιτικών αρχηγών. Αιτιολόγησε τη στάση του λέγοντας ότι παραμένει γιατί είναι κρίσιμη η κατάσταση και το κόμμα του στηρίζει την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.

Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης