«Δεν εμπνέει ανησυχία η κατάσταση της υγείας του Ν. Αναστασιάδη»

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 21 Ιουνίου 2014, 22:44
«Δεν εμπνέει ανησυχία η κατάσταση της υγείας του Ν. Αναστασιάδη»
«Η κατάσταση της υγείας του Κύπριου προέδρου Νίκου Αναστασιάδη είναι ελεγχόμενη και δεν υπάρχει κάτι το ανησυχητικό» δήλωσε ο θεράπων ιατρός του δρ. Σάββας Καδής.

Ο κ. Καδής ανέφερε ότι ο κ. Αναστασιάδης εισήχθη στο νοσοκομείο με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας, τα οποία είχε τις τελευταίες λίγες μέρες. «Είχε ένα διαρροϊκό σύνδρομο, το οποίο τον κούρασε αρκετά και κρίθηκε πως, λόγω του ότι τα συμπτώματά του συνεχίζονταν, θα έπρεπε να μπει στο νοσοκομείο για μια υποστηρικτική θεραπεία» πρόσθεσε.

Παράλληλα, είπε ότι ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας αισθάνεται αδυναμία που είναι φυσιολογική για τον καθένα σε τέτοιες περιπτώσεις και ότι η θεραπεία έχει σκοπό να τον προφυλάξει από περαιτέρω προβλήματα.

Ερωτηθείς πότε θα πάρει εξιτήριο ο πρόεδρος Αναστασιάδης, ο θεράπων ιατρός απάντησε ότι «είναι πολύ νωρίς ακόμα να το πούμε αυτό», ενώ διευκρίνισε ότι ο Κύπριος πρόεδρος είναι ευδιάθετος και «σε καλή κατάσταση».

Ο κ. Καδής είπε ότι αύριο μετά το μεσημέρι θα υπάρχουν αποτελέσματα κάποιων εξετάσεων και θα μπορεί να πει περισσότερα, σημειώνοντας ότι «η κατάσταση είναι ελεγχόμενη και δεν υπάρχει κάτι το ανησυχητικό. Αυτό είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Δεν υποπτευόμαστε κάτι σοβαρό».

Σημειώνεται ότι νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης ανακοίνωσε ότι η προγραμματισμένη για τη Δευτέρα συνάντηση του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη με τον ηγέτη της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ντερβίς Έρογλου αναβάλλεται λόγω της ασθένειας του Κύπριου προέδρου.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Διαβάστε επίσης: Στο νοσοκομείο ο Νίκος Αναστασιάδης
Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 21 Ιουνίου 2014, 15:04

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 21 Ιουνίου 2014, 22:44