Για όλους και για όλα μιλά ο Κώστας Καραμανλής σε συνέντευξη που παραχώρησε στη REAL NEWS και τον Νίκο Χατζηνικολάου, μια μόλις εβδομάδα πριν τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, ζητά από τους ψηφοφόρους να σταθούν δίπλα στην κυβερνώσα παράταξη, παραμερίζοντας πικρίες και παράπονα, καθώς η αναμέτρηση είναι «κρίσιμη και δεν χωρά χαμένη ψήφο», κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ για την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, κάνοντας λόγο για «δημόσιο εκβιασμό στο θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας» και δηλώνει απερίφραστα ότι θα παραμείνει στο «τιμόνι» της ΝΔ, ακόμη και σε περίπτωση ήττας. «Δεν έχω καμία πρόθεση να φύγω. Είμαι μαχητής και μπροστάρης. Με την προϋπόθεση να νιώθω εγώ χρήσιμος και να με θέλουν», δηλώνει χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κώστας Καραμανλής παραδέχεται ότι η ΝΔ υστερεί χρονικά στην επίτευξη της συσπείρωσης, δηλώνει όμως σίγουρος ότι τελικά «οι Νεοδημοκράτες θα σταθούν δίπλα στην παράταξή τους».

Σε ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου για τα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με το «δαχτυλίδι» της εξουσίας, ο πρόεδρος της ΝΔ χαρακτήρισε αυτά τα σενάρια «ανυπόστατα» και «καραγκιοζιλίκια» όσα λέγονται περί «δαχτυλιδιού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης