Τις αποστάσεις του από τον Άκη Τσοχατζόπουλο τηρεί ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

«Δεν ήμουν ποτέ οπαδός ή συνεργάτης του Άκη Τσοχατζόπουλου» είπε συγκεκριμένα ο κ. Πάγκαλος, αρνούμενος ωστόσο να σχολιάσει τον πρώην υπουργό, λόγω της θέσης στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο κ. Πάγκαλος ανέφερε ότι είχαν πράγματι μια κοινή πορεία με τον κ. Τσοχατζόπουλο και παραδέχθηκε ότι έχει και ο ίδιος την ευθύνη που του αναλογεί.

Αναφερόμενος στην απόφαση του ΚΥΣΕΑ για τους TOR-M1, επεσήμανε ότι ήταν απόλυτα απαραίτητο να γίνει αυτό το πρόγραμμα εκείνη την εποχή, καθώς υπήρχε πολύ μεγάλη τουρκική επιθετικότητα, με την Άγκυρα να απειλεί με στρατιωτική επιχείρηση στην Κύπρο, η οποία εκείνη την εποχή δεν ήταν στην Ε.Ε..

Τόνισε παράλληλα ότι οι υπουργοί που συμμετείχαν στο ΚΥΣΕΑ, εκτός του υπουργού Άμυνας, δεν ήταν σε θέση να διατυπώσουν άλλη εισήγηση. «Πώς να διατυπώσεις άλλη εισήγηση; Με βάση ποια στοιχεία;» διερωτήθηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημείωσε, πάντως, ότι έγιναν δύο εξεταστικές, οι οποίες δεν κατέληξαν, διότι δεν υπήρχαν αποδείξεις, ωστόσο συνέλεξαν μια σειρά από στοιχεία πάνω στα οποία στηρίχθηκαν οι εισαγγελείς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης