«Δεν υπάρχει άλλος δρόμος», διεμήνυσε σήμερα ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, αναφερόμενος στα μέτρα που λαμβάνει η ελληνική κυβέρνηση. «Ο άλλος δρόμος είναι δρόμος χρεοκοπίας με μεγάλες και βαριές επιπτώσεις σε κάθε νοικοκυριό, σε κάθε Έλληνα και Ελληνίδα» πρόσθεσε, επισημαίνοντας την ανάγκη να συνεχιστεί η μάχη με τις «μεγάλες θυσίες του ελληνικού λαού».

«Δίνουμε μια μάχη δύσκολη. Είναι μια μάχη που δίνει ο ελληνικός λαός, όλοι μαζί. Είναι μια μάχη που δίνουμε εδώ και δύο χρόνια. Είναι μια μάχη που πρέπει να κερδίσουμε. Μια μάχη με μεγάλες θυσίες του ελληνικού λαού», σημείωσε ο πρόεδρος της κυβέρνησης κατά τη συνάντηση που είχε στο γραφείο του στη Βουλή με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στις περιφέρειες Ιονίων Νήσων και Κρήτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι «μέσα σε ένα διεθνές κλίμα πολύ δύσκολο και δυσμενές, έχουμε μπροστά μας πολλά εμπόδια, τα οποία με τις θυσίες του ελληνικού λαού ξεπερνάμε».

Όπως είπε, «είμαστε στη μέση ενός δρόμου και θα ήταν πολύ αρνητικό να αφήναμε στη μέση αυτή την προσπάθεια. Όχι μόνο θα υπήρχαν θυσίες, αλλά θα πήγαιναν και χαμένες».

Ο πρωθυπουργός επισήμανε ότι πρέπει να γίνει ακόμα μία προσπάθεια προκειμένου να κλειδώσουν οι αποφάσεις της 21ης Ιουλίου, «που μας δίνουν και ένα νέο πακέτο διάσωσης, αλλά και ελαφραίνουν το χρέος για τον ελληνικό λαό, για όλους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης