«Δεν υπάρχει ενδεχόμενο τριπλών εκλογών τον Μάιο»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2014, 22:01
«Δεν υπάρχει ενδεχόμενο τριπλών εκλογών τον Μάιο»
Στο πλαίσιο των επαφών που γίνονται σε όλη τη χώρα με αντικείμενο την οργανωτική ανασυγκρότηση και την νέα φιλοσοφία που πρέπει να διέπει τη Νέα Δημοκρατία, ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής του κόμματος, Ανδρέας Παπαμιμίκος, επισκέφθηκε την Αλεξανδρούπολη και είχε επαφές με στελέχη και μέλη της παράταξης.

Σε δηλώσεις τόνισε πως η κυβέρνηση εργάζεται σκληρά προς την κατεύθυνση της τελικής διαπραγμάτευσης, η οποία και θα απαγκιστρώσει την χώρα από το μνημόνιο, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο τριπλών εκλογών τον προσεχή Μάιο, καθώς όπως είπε μια τέτοια εξέλιξη θα ανέκοπτε την ανοδική τροχιά που έχει εισέλθει η χώρα και τις όποιες θυσίες έχουν μέχρι σήμερα πραγματοποιηθεί από τους πολίτες.

Η επίσκεψη, ανέφερε ο κ. Παπαμιμίκος πραγματοποιείται στα πλαίσια της οργανωτικής ανασυγκρότησης και της νέας φιλοσοφίας που στοχεύει στη μετατροπή του κόμματος σε έναν σύγχρονο πολιτικό οργανισμό, ο οποίος και θα ανταποκρίνεται στις προκλήσεις της εποχής. Αναφορικά με τις Αυτοδιοικητικές εκλογές, ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής του κόμματος είπε πως η ΝΔ έχει αποφασίσει να μην δώσει χρίσματα και στηρίξεις σε υποψηφίους, όπως στο παρελθόν, αλλά να σταθεί δίπλα σε ανθρώπους που είναι καταξιωμένοι κοινωνικά και επαγγελματικά, είναι ικανοί και έχουν αυτοδιοικητική ατζέντα


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2014, 22:01