«Δεν μπορούν να μιλούν για σαμποτάζ αυτοί που ξεθεμελίωσαν την κοινωνία»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 3 Ιουλίου 2014, 17:29
«Δεν μπορούν να μιλούν για σαμποτάζ αυτοί που ξεθεμελίωσαν την κοινωνία»
Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης απαντώντας στις δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη.

«Είναι σε συνέχεια των επίσης προκλητικών και πολύ σκληρών δηλώσεων της κυβερνητικής εκπροσώπου, ότι δήθεν ο ΣΥΡΙΖΑ σαμποτάρει την ελληνική οικονομία και κοινωνία» ανέφερε ο κ. Σκουρλέτης, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Αθήνα 9.84».

Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ σημειωσε ότι «εδώ έχουν υπάρξει συγκεκριμένα ερωτήματα, τα οποία είναι αναπάντητα. Η διεθνής εμπειρία, μας δείχνει ότι όπου έχει επιχειρηθεί μια ιδιωτικοποίηση σαν αυτή που προκρίνεται μέσω της μικρής ΔΕΗ, αυτή δεν μεταφράζεται σε πιο φτηνά τιμολόγια και σε καλύτερες παροχές προς τους πολίτες».

Συνέχισε επισημαίνοντας ότι «εάν πράγματι όλα αυτά γίνονται στο όνομα του κοινού συμφέροντος, τότε γιατί δεν αναγνωρίζουμε το δικαίωμα στην ίδια την κοινωνία, να αποφασίσει για το πώς το αντιλαμβάνεται εκείνη, μέσω της πρότασης -η οποία είναι απόλυτα δημοκρατική-, να υπάρξει το συγκεκριμένο δημοψήφισμα;».

Ο κ. Σκουρλέτης τόνισε ότι «δεν μπορεί να μιλάνε για σαμποτάζ και υπονόμευση αυτοί που ξεθεμελίωσαν την ελληνική κοινωνία όλα αυτά τα χρόνια, σε όλα τα επίπεδα, σε όλες τις κοινωνικές κατηγορίες και υπηρετούν σήμερα ένα ακραίο νεοφιλελεύθερο σχέδιο, το οποίο ευνοεί συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα...».
Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 3 Ιουλίου 2014, 17:29