Πλήρως εκτεθειμένη έμεινε η Ντόρα Μπακογιάννη μετά από επιστολή του προέδρου του κυπριακού κόμματος του Δημοκρατικού Συναγερμού προς τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, ότι δεν προσκάλεσε ο ίδιος την πρώην υπουργό Εξωτερικών στην Κύπρο, αλλά μία οργάνωση γυναικών και νέων επιστημόνων.

Ο κ. Αναστασιάδης διευκρίνισε ότι η συνάντηση με την κ. Μπακογιάννη οριστικοποιήθηκε μετά από μεσολάβηση της Ελληνικής Πρεσβείας, και τονίζει ότι δεν επιτρέπει σε κανέναν να παίζει πολιτικά παίγνια εις βάρος του και πως στόχος του είναι η άριστη σχέση μεταξύ των ηγεσιών των δύο κομμάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διήμερη επίσκεψη της κ. Μπακογιάννη στην Κύπρο, κατά την οποία πραγματοποίησε συναντήσεις υψηλού επιπέδου, έχει προκαλέσει εκνευρισμό στη Ρηγγίλης. Γαλάζιοι βουλευτές έκαναν λόγο για «άδειασμα» της κ. Μπακογιάννη από τον κ. Αναστασιάδη, ενώ συνεργάτες της πρώην υπουργού χαρακτήρισαν ακατανόητες τις αντιδράσεις της ηγεσίας της ΝΔ.

Πάντως, οι πλέον μετριοπαθείς σημειώνουν ότι η κρίση θα μπορούσε να έχει αποσοβηθεί, αν μεταξύ των δύο πλευρών υπήρχε έστω ένας τυπικός δίαυλος επικοινωνίας.

Διαβάστε επίσης: Η Κύπρος “χωρίζει” Αντώνη και Ντόρα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης