Έντονη κριτική στην κυβέρνηση, που επί 5,5 χρόνια «δεν χάραξε σοβαρή και αξιόπιστη βιομηχανική πολιτική, με αποτέλεσμα τα Ναυπηγεία να αντιμετωπίζουν σήμερα πρόβλημα βιωσιμότητας», άσκησε το ΠΑΣΟΚ, το οποίο δεσμεύθηκε για την πλήρη και ενιαία λειτουργία των Ναυπηγείων, και για την ενίσχυσή τους με την κατασκευή εξοπλισμών από την πλευρά του κράτους.

Ο πολιτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Ανάπτυξης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, επισκέφθηκε τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, όπου συναντήθηκε με τους εργαζόμενους της επιχείρησης και εξέφρασε τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ ασκώντας έντονη κριτική στην κυβέρνηση, αλλά και στη γερμανική διοίκηση, η οποία επαναπαύθηκε στη συνεργασία με το Δημόσιο και δεν επεδίωξε να φέρει δουλειές στην Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης τόνισε ότι: «Το ΠΑΣΟΚ εγγυάται την πλήρη και ενιαία λειτουργία των Ναυπηγείων. Θέλουμε Ναυπηγεία ανταγωνιστικά στην αγορά, και ταυτόχρονα δεσμευόμαστε για την ενίσχυσή τους με την κατασκευή εξοπλισμών από την πλευρά του κράτους».

Στρατηγική δημόσιου ελέγχου, και ανάπτυξης των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά στη βάση μιας συνολικής ανασυγκρότησης της ναυπηγικής βιομηχανίας της χώρας, ζητά  από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης