Για τους σκοπούς, τις δραστηριότητες και για τα σημαντικά αποτελέσματα που έχει πετύχει το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο (ΜΦΙ), ενημερώθηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης, σε συνάντηση που είχε με μέλη της διοικητικής επιτροπής (Δ.Ε.) του ινστιτούτου.

Στη συνάντηση που έλαβε χώρα στην πλατεία Βάθη, παρόντες ήταν ο πρόεδρος της Δ.Ε. του ΜΦΙ, Αλέξανδρος Κ. Σαμαράς, ο ταμίας του ινστιτούτου, Γιάννης Ρωμάνος, ο Γεώργιος Μελάς, η διευθύντρια του ινστιτούτου, Κυριακή Μαχαίρα καθώς και ο αναπληρωτής διευθυντής, Παναγιώτης Μυλωνάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο κ. Βορίδης κατέστησε σαφές ότι θα συμβάλει στην επίσπευση της χρηματοδότησης του ΜΦΙ για το 2019, στηρίζοντας παράλληλα τις προσπάθειες της διοίκησής του για τη λύση πολεοδομικών προβλημάτων που έχουν προκύψει.

Επίσης, ανέφερε πως θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να επισπευσθούν οι διαδικασίες, προκειμένου να ενισχυθούν οι μηχανισμοί ανίχνευσης και όλοι οι σχετικοί έλεγχοι για τους «εχθρούς καραντίνας».

Τέλος, εξέφρασε την επιθυμία του να βρεθεί στους χώρους του Μπενάκειου Φυτοπαθολογικού Ινστιτούτου στην Κηφισιά το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, προκειμένου να γίνει κοινωνός του έργου και της προσφοράς του στον πρωτογενή τομέα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης