Μετά από σχεδόν 12 ώρες συνεδρίασης, η Κoινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ενέκρινε διά της ανατάσεως της χειρός τη συμφωνία της κυβέρνησης στο Eurogroup.

Αν και η ψηφοφορία δεν έχει κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα (είναι μάλλον δοκιμαστική για να διαπιστώσει ο πρωθυπουργός τις διαθέσεις των βουλευτών σε ενδεχόμενη ψηφοφορία στη Βουλή), η συντριπτική πλειοψηφία τάχθηκε υπέρ του email Βαρουφάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν και δεν υπήρξε επίσημη καταμέτρηση, σύμφωνα με πληροφορίες, οι περισσότεροι βουλευτές ενέκριναν τους κυβερνητικούς χειρισμούς, ενώ ο Παναγιώτης Λαφαζάνης δεν ψήφισε ούτε θετικά ούτε αρνητικά.

Kατά τη διάρκεια της συνεδρίασης εκφράστηκαν επιφυλάξεις και ακούστηκαν οι λέξεις «υποχώρηση» και «συμβιβασμός», ωστόσο οι περισσότεροι βουλευτές συμφώνησαν με τη βασική θέση του Μεγάρου Μαξίμου ότι η λίστα των μεταρρυθμίσεων αποτελεί ένα πρώτο βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση και ότι θα πρέπει να στηριχθεί η κυβέρνηση για να εφαρμόσει την πολιτική της.

Διαβάστε επίσης:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τσίπρας: Αν υπάρχει κάποιος που θα καταψήφιζε τη συμφωνία, θέλω να το πει εδώ, Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2015, 19:48

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης