«Διακομματική» και ΜΜΕ αποπροσανατολίζουν τους πολίτες

«Διακομματική» και ΜΜΕ αποπροσανατολίζουν τους πολίτες
«Οι πιο κρίσιμες εκλογές των τελευταίων 50 χρόνων καταβάλλεται προσπάθεια από τα ΜΜΕ να εμφανιστούν ως απλές και συνηθισμένες. Με πρόσχημα την αντιδημοκρατικά λειτουργούσα, Διακομματική Επιτροπή, τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ αποπροσανατολίζουν το λαό με ατέρμονες συζητήσεις, δήθεν προγραμματικού περιεχομένου, αγνοώντας το πραγματικό διακύβευμα, που είναι η σωτηρία της πατρίδας και η απαλλαγή της από την Κατοχή», αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών.

« Το εφεύρημα των debate, έχει καταστεί "μείζον" θέμα πολιτικής επικαιρότητας, με άξονα ποιος επιθυμεί ή όχι τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική αρένα των δίλεπτων μονολόγων -δίχως αντίλογο ή διάλογο. Εν τω μεταξύ , έχουν αποκλειστεί εξ αρχής πολιτικοί σχηματισμοί με το πρόσχημα ότι δεν συγκροτούν κοινοβουλευτική ομάδα. Είναι σαφές ότι το πολίτευμα της χώρας καταπατάται και επιτακτική η ανάγκη να λειτουργήσουν άμεσα οι θεσμοί της εν υπνώσει ελληνικής Δημοκρατίας», προσθέτει.

«Ο ελληνικός λαός έχει δικαίωμα στην ενημέρωση για τις θέσεις όλων των κομμάτων που κατέρχονται στις εκλογές και είναι υποχρέωση των ΜΜΕ - τα οποία επί 20 χρόνια νέμονται τις δημόσιες συχνότητες χωρίς κοινωνικό αντίκρισμα- να προσφέρουν αυτήν την ενημέρωση, χωρίς να κρύβονται πίσω από τις αντιδημοκρατικές προθέσεις της Διακομματικής Επιτροπής. Αυτή τη "δημοκρατία" τους τη χαρίζουμε. Εμείς αγωνιζόμαστε για την αληθινή!», καταλήγει.

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012, 20:23