Την άποψη ότι ο πρωθυπουργός δεν φαίνεται να έχει λάβει το μήνυμα της κάλπης, εξέφρασε η βουλευτής και ηγετικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Άννα Διαμαντοπούλου.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Real-Fm, η κα Διαμαντοπούλου εκτίμησε ότι ο Κώστας Καραμανλής δεν έχει καταλάβει πως «υπάρχει ένα θέμα με την ηθική της κυβέρνησής του, ότι δεν υπάρχει από τους πολίτες κανενός είδους εμπιστοσύνη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την κα Διαμαντοπούλου, αυτό φάνηκε και από το πρώτο μετεκλογικό Υπουργικό Συμβούλιο, όπου ο πρωθυπουργός στον μόνο που έδωσε συγχαρητήρια ήταν στον υπουργό Παιδείας για το διάλογο για την Παιδεία.

Αναφερόμενη στο ΠΑΣΟΚ και στα μηνύματα που έστειλαν οι κάλπες στην Ιπποκράτους, η κα Διαμαντοπούλου σημείωσε πως το Κίνημα εισέρχεται σε νέα πολιτική περίοδο.

«Το ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές του 2009, είναι διαφορετικό από το ΠΑΣΟΚ του 2004 και του 2007. Έχουμε μία πολύ μεγάλη διαφορά σε ό,τι αφορά το προφίλ του Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος έχει μία σημαντική νίκη και σημαντική αυτοπεποίθηση πλέον στο χώρο της κοινωνίας, ενώ το κόμμα, μετά από πέντε χρόνια ταλαιπωρία και είκοσι χρόνια κυβερνητικής εξουσίας, έχει ταυτότητα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης