Δηλώσεις Γκιουλέκα για την κινητικότητα

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2013, 14:21
Δηλώσεις Γκιουλέκα για την κινητικότητα
Ο υφυπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, σε συζήτηση που είχε με στελέχη της εκπαίδευσης στα εγκαίνια του ΙΕΚ Θέρμης, ανέφερε ότι «όλα τα ΙΕΚ και όλα τα σχολεία δεύτερης ευκαιρίας λειτουργούν κανονικά από την προηγούμενη Δευτέρα, σε όλη τη χώρα, ενώ είμαστε έτοιμοι (από την Τετάρτη) να ξεκινήσει κανονικά η νέα σχολική χρονιά».

«Είναι δύσκολη η οικονομική συγκυρία, αλλά πρέπει όλοι να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να μην πληρώσουν τα σπασμένα οι Έλληνες μαθητές» επεσήμανε.

Ο υφυπουργός Παιδείας, αναφερόμενος στην κινητικότητα των εκπαιδευτικών, σημείωσε ότι «πέραν των ανακοινωθέντων, δεν θα υπάρξει καμία άλλη μεταβολή και καμία άλλη μετακίνηση εκπαιδευτικού», προσθέτοντας ότι «αυτό κλείδωσε στο Συμβούλιο Κυβερνητικής Μεταρρύθμισης», στο οποίο προεδρεύει ο πρωθυπουργός, στις 23 Ιουλίου.

«Το Υπουργείο Παιδείας συνεισέφερε στην κινητικότητα των εκπαιδευτικών στον μέγιστο βαθμό και από εκεί και πέρα όλη η μέριμνά μας είναι να μη χαθεί ούτε μία θέση εργασίας, επιπλέον, στον χώρο της Παιδείας» συμπλήρωσε ο κ. Γκιουλέκας.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2013, 16:16