Πυρά κατά του Αλέξη Τσίπρα και του τρόπου διακυβέρνησής του εξαπέλυσε η Δημοκρατική Αριστερά, με αφορμή τη χθεσινή ομιλία του πρωθυπουργού.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελικά ο πρωθυπουργός δώδεκα μήνες μετά και ακόμη δεν έχει κατανοήσει τις διεθνείς ισορροπίες στην οικονομία και τον τρόπο διαπραγμάτευσης για να προστατέψει τα συμφέροντα της χώρας, επαναλαμβάνοντας ακόμη και σήμερα τα ίδια λάθη με το προηγούμενο διάστημα. Άλλωστε τους 12 αυτούς μήνες έπραττε τα αντίθετα από όσα υποσχόταν και οδήγησε τη χώρα στον καταστροφικό έλεγχο κεφαλαίων στις τράπεζες και σε ένα επώδυνο μνημόνιο, για να έρθει στην επετειακή ομιλία του για να πει ότι όλα είναι καλώς καμωμένα και να μοιράσει ευθύνες σε όλους τους άλλους πλην των κυβερνώντων. Από τους πολιτικούς του αντιπάλους μέχρι τους πρώην συντρόφους του που τον εγκατέλειψαν αλλά και στη διαπλοκή, στα συμφέροντα, στους κερδοσκόπους, στους κακούς δημοσιογράφους.

Με διχαστικό λόγο και δίχως λέξη αυτοκριτικής, προσπάθησε για μια ακόμη φορά να κάνει το μαύρο – άσπρο. Θέλησε μάλιστα να πείσει περί δήθεν ταξικότητας της πολιτικής του υπέρ των μη προνομιούχων. Δυστυχώς όμως διαψεύδεται καθημερινά από την ίδια την πολιτική του. Η ομιλία του αποδεικνύει ότι δεν έχει κατανοήσει πως η χώρα δεν θα βγει από την κρίση με παλαιοκομματικές μεθόδους συσπείρωσης κομματικών ακροατηρίων, αλλά μόνο με αλήθειες, αποτελεσματική πολιτική και διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης