«H χώρα οδεύει τέταρτη φορά σε βουλευτικές εκλογές στα τελευταία 3,5 χρόνια και τρίτη φορά στις κάλπες εντός του 2015. Έχουμε τονίσει, όμως, ότι αυτό που χρειάζεται η χώρα είναι μία αποτελεσματική κυβέρνηση σε προοδευτική, ευρωπαϊκή και μεταρρυθμιστική κατεύθυνση. Οι εκλογές από την στιγμή που δρομολογήθηκαν πρέπει να οδηγήσουν σε μία τέτοια προοδευτική διακυβέρνηση» υποστηρίζει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.

«Η νέα πρόταση διακυβέρνησης πρέπει να περιλαμβάνει τις δυνάμεις του προοδευτικού χώρου που θα ανταποκριθούν στο αίτημα συγκρότησης μιας νέας και βιώσιμης προοδευτικής πλειοψηφίας, ικανής να προωθήσει τη δημοκρατική έξοδο από την κρίση», προσθέτει ο κ. Θεοχαρόπουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι πολιτικές θέσεις της Δημοκρατικής Αριστεράς εκφράζονται με την πολιτική της αυτονομία. Οι συνεργασίες μας με άλλες πολιτικές δυνάμεις για την προώθηση στόχων ευρύτερης σημασίας, όπως είναι η προώθηση της προοδευτικής αλλαγής στη χώρα, είναι συστατικό στοιχείο της πολιτικής μας ταυτότητας. Η ΔΗΜΑΡ επιδιώκει συνεννοήσεις που περιλαμβάνουν την προώθηση ενός προγράμματος προοδευτικής αλλαγής στη χώρα με σταθερό τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό. Απαιτείται η συσπείρωση των πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων που εκφράζουν τον ευρύτερο προοδευτικό χώρο του δημοκρατικού σοσιαλισμού», καταλήγει ο επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης