Η ΔΗΜΑΡ σε ανακοίνωσή της σχολίασε την ομιλία του πρωθυπουργού την Τετάρτη στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας ότι «ο κ. Τσίπρας έδωσε για άλλη μία φορά ρεσιτάλ εικονικής πραγματικότητας», κατηγορώντας τον με αυτόν τον τρόπο ότι διαστρεβλώνει την αλήθεια που βιώνει η ελληνική κοινωνία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σήμερα ο κ. Τσίπρας έδωσε για άλλη μία φορά ρεσιτάλ εικονικής πραγματικότητας. Στην ομιλία του είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε για να στηρίξει τις δυνάμεις της εργασίας, εννοώντας μάλλον της μερικής απασχόλησης και των ευέλικτων μορφών εργασίας που επεκτείνονται με μισθούς που ανέρχονται στο ιλιγγιώδες ποσό των 394 ευρώ! Υποσχέθηκε έγκυρη και επιτυχή ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης, όπως υποσχόταν και στη δεύτερη, που με την πολύμηνη όμως καθυστέρηση έφερε νέα επώδυνα μέτρα. Έφθασε στο σημείο να χαρακτηρίσει επίτευγμα ότι το Eurogroup ασχολήθηκε με την Ελλάδα μόλις 2 λεπτά, όταν μέχρι πρόσφατα χαρακτήριζε επίτευγμα τις 17 ώρες διαπραγμάτευσης!».
 
Και συνεχίζει: «Ο πρωθυπουργός μίλησε για αναγκαιότητα αναδιάρθρωσης του δημοσίου χρέους όταν η κυβέρνησή του κατηγορεί το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής γιατί αναφέρει στην έκθεσή του ότι απαιτείται σοβαρή ελάφρυνση του δημοσίου χρέους! Όσον αφορά δε την αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ για τα θέματα ανομίας και διαφθοράς, αυτή είναι πραγματικά κατώτερη των περιστάσεων. Ένα είναι το σίγουρο για την “κόλαση” της πολιτικής στην οποία αναφέρθηκε ο κ. Τσίπρας: ότι εκεί θα βρεθούν τόσο όσοι βρίσκονται στον “παράδεισο” της φορολογίας και δεν πληρώνουν φόρους όσο και όσοι βρίσκονται στον “παράδεισο” των αυταπατών αλλά και των συνειδητών παραποιήσεων της πραγματικότητας. Γιατί και στις δύο περιπτώσεις πρόκειται για μια εξαιρετικά ανήθικη και κοινωνικά άδικη συμπεριφορά».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης