Διήμερη επίσκεψη στο Νομό Έβρου πραγματοποιεί από σήμερα η υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά.

Την υφυπουργό Εσωτερικών θα απασχολήσουν θέματα, όπως ο κάθετος οδικός άξονας της Εγνατίας Οδού στον Έβρο, η κατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου, το δίκτυο ηλεκτροκίνησης, η περαιτέρω ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα, η μεταφορά των απορριμμάτων της Ορεστιάδας στον Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων Κομοτηνής, καθώς και οι καθυστερήσεις διεκπεραίωσης διαφόρων έργων εξαιτίας της υφιστάμενης γραφειοκρατίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η κ. Κόλλια-Τσαρουχά χαρακτήρισε ιδιαίτερα σημαντικά τα έργα του οδικού και σιδηροδρομικού δικτύου, καθώς συνδέονται με την αναμενόμενη ανάπτυξη, τη διευκόλυνση της καθημερινότητας των κατοίκων, αλλά και την οικονομία του Νομού, όσον αφορά την προσέλκυση επιχειρηματιών και επενδυτών που θα ήθελαν να δραστηριοποιηθούν στην περιοχή.

Υπογράμμισε πως η παρουσία της στον Έβρο είναι μία ακόμη απόδειξη πως το ΥΜΑΘ «φροντίζει και έχει την αγωνία της ακριτικής αυτής περιοχής» η οποία, όπως εκτιμά, χρήζει ιδιαίτερης φροντίδας και ιδιαιτέρως το βόρειο τμήμα του Νομού.

Εξέφρασε την ικανοποίησή της για την επαναλειτουργία του εργοστασίου ζάχαρης στην Ορεστιάδα το οποίο επισκέφθηκε, ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία στην προσφορά των ενόπλων δυνάμεων, μετά την επίσκεψή της σε προκεχωρημένα φυλάκια, σημειώνοντας πως η παρουσία τους αποτελεί εχέγγυο ασφάλειας για τον ελληνικό λαό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης