Για σημαντική αποχή την οποία και διαπίστωσε περιοδεύοντας από το πρωί σε εκλογικά τμήματα ανά την Περιφέρεια Αττικής, έκανε λόγο η Ρένα Δούρου απευθύνοντας παράλληλα και πάλι κάλεσμα στους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες καθώς η εκλογική αναμέτρηση είναι κρίσιμη.

«Είναι μια κρίσιμη κάλπη. Περιοδεύοντας από το πρωί στα εκλογικά τμήματα του συνόλου των χωρικών ενοτήτων της Περιφέρειας Αττικής, παρουσιάζεται αρκετά σημαντική αποχή», είπε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Την προηγούμενη Κυριακή στείλαμε το μήνυμα στα κομματικά επιτελεία. Και αυτή την Κυριακή πρέπει πράγματι να ψηφίσουμε, όχι για να στείλουμε ένα μήνυμα αλλά για να επιλέξουμε Δήμαρχο και Περιφερειάρχη για τα επόμενα 4 χρόνια. Και στην Αττική ξέρουμε ότι έχουμε ανάγκη από έναν Περιφερειάρχη αξιοπρέπειας, αλληλεγγύης, αποτελεσματικότητας και έργου», πρόσθεσε εκτός των άλλων η υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής.

Η κα Δούρου, αφού άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα στο Αιγάλεω ευχαρίστησε τους υπηρεσιακούς παράγοντες και τους υπαλλήλους της Περιφέρειας Αττικής, που για δεύτερη Κυριακή συμβάλλουν στην ομαλή διεξαγωγή των εκλογών.

Εν τέλει, υπογράμμισε πως στην Αττική υπάρχει ανάγκη από περιφερειάρχη αξιοπρέπειας, αλληλεγγύης, αποτελεσματικότητας και έργου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης