Δούρου: Η Περιφέρεια Αττικής στηρίζει έμπρακτα την ΕΛ.ΑΣ. με την προμήθεια οχημάτων και εξοπλισμού

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019, 20:01
Δούρου: Η Περιφέρεια Αττικής στηρίζει έμπρακτα την ΕΛ.ΑΣ. με την προμήθεια οχημάτων και εξοπλισμού

Στον κρίσιμο ρόλο της Ελληνικής Αστυνομίας και στην αναγκαιότητα του εκσυγχρονισμού της, αναφέρθηκε η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου στη συζήτηση που είχε με εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) και την ενημέρωση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Σώμα.

Την περιφερειάρχη στα γραφεία της ΠΟΑΣΥ συνόδευσε ο αντιπρόεδρος Οικονομικών της ομοσπονδίας και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τη «Δύναμη Ζωής», Βασίλης Πανταζής. Η ίδια επισήμανε ότι «η Περιφέρεια Αττικής είναι αρωγός του έργου της Ελληνικής Αστυνομίας, χρηματοδοτώντας, μέσω του ΠΕΠ Αττικής, με 5 εκατομμύρια ευρώ την προμήθεια οχημάτων και εξοπλισμού, με βασική προτεραιότητα την ασφάλεια των συμπολιτών μας».

Κατά τη συζήτηση, όπως αναφέρει η «Δύναμη Ζωής», τονίστηκε η αναγκαιότητα ουσιαστικής θωράκισης των αστυνομικών που κινδυνεύουν καθημερινά στη μάχη κατά της εγκληματικότητας και της ανομίας. Μεταξύ άλλων, η περιφερειάρχης αναφέρθηκε «στις σχέσεις αποτελεσματικής συνεργασίας που έχει αναπτύξει τόσο με την ομοσπονδία όσο και με τις τοπικές Ενώσεις, αφουγκραζόμενη τις αγωνίες των αστυνομικών, αφού και η ίδια προέρχεται από αστυνομική οικογένεια».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019, 20:01