Δούρου: Σήμερα λέμε «όχι» στην αποχή, «ναι» στη Δημοκρατία

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 26 Μαΐου 2019, 15:49
Δούρου: Σήμερα λέμε «όχι» στην αποχή, «ναι» στη Δημοκρατία

«Το σημαντικό, το πρώτο και το βασικό στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί είναι αυτό της συμμετοχής. Της συμμετοχής όλων και ειδικά των νέων. Εκείνων που έχουν για πρώτη φορά το ιερό δικαίωμα της ψήφου» ανέφερε η περιφερειάρχης και εκ νέου υποψήφια για την Περιφέρεια Αττικής Ρένα Δούρου στη δήλωσή της αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος στο 4ο Γυμνάσιο στο Αιγάλεω.

«Τους καλώ να το ασκήσουν. Να μην αφήσουν άλλους να επιλέξουν στη θέση τους. Σήμερα λέμε ''όχι'' στην αποχή, ''ναι'' στη Δημοκρατία» πρόσθεσε.

Η κα Δούρου ανέφερε ότι ενημέρωσε τον υπουργό Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση πως «όλα βαίνουν καλώς αναφορικά με την εκλογική διαδικασία την οποία προετοιμάζει η Περιφέρεια Αττικής». Έκλεισε ευχαριστώντας δημόσια τους υπηρεσιακούς παράγοντες και τους υπαλλήλους της Περιφέρειας για την «εξαιρετική τους δουλειά σχετικά με την άψογη προετοιμασία αυτών των εκλογών που είναι από τις πιο απαιτητικές που έχουν καταγραφεί», όπως σημείωσε. Η Ρ. Δούρου προσήλθε στο εκλογικό τμήμα στις 13.00 συνοδευόμενη από τη μητέρα της, τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεόδωρα Σχινά και τον δήμαρχο Αιγάλεω Δημήτρη Μπίρμπα.

Η περιφερειάρχης από το πρωί περιόδευσε σε εκλογικά τμήματα όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων της Αττικής, όπου και ευχαρίστησε τους δικαστικούς αντιπροσώπους και τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών. Συγκεκριμένα επισκέφθηκε τα εκλογικά τμήματα στο 1ο Γυμνάσιο και Λύκειο Παλλήνης, στο σχολικό συγκρότημα κάτω Χαλανδρίου, στο σχολικό συγκρότημα Γκράβας στο Γαλάτσι, στο συγκρότημα Αγ. Νικολάου στην Καλλιθέα. Η περιοδεία θα συνεχιστεί και το απόγευμα σε εκλογικά τμήματα του Περάματος και της Ελευσίνας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ Φωτογραφίες: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

 

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 26 Μαΐου 2019, 16:19