«Θεωρώ ότι είναι υποχρέωσή μου να στηρίζω τα μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση, όταν δεν κατάφερε κανένας -ούτε εγώ δυστυχώς- να αντιπροτείνει κάτι στις πιέσεις της τρόικα», δήλωσε στο Βήμα FM η ανεξάρτητη βουλευτής Έλσα Παπαδημητρίου, σχολιάζοντας τη θετική της ψήφο για την τροπολογία για το ειδικό τέλος ακινήτων.

Η κα Παπαδημητρίου τόνισε, επίσης, ότι αναγνωρίζει πως δεν είναι όλα σωστά και δίκαια, αλλά ότι ψήφισε βάσει της συνείδησής της, απολαμβάνοντας πλέον την ανεξαρτησία της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε άλλο σημείο των δηλώσεων της, η ανεξάρτητη βουλευτής ευχήθηκε να καταστεί δυνατή η συνεργασία των πολιτικών δυνάμεων της χώρας, γιατί όπως εκτίμησε «η Ελλάδα μπορεί να σωθεί… και δεν έχει και άλλη επιλογή από το να σωθεί, αρκεί να το καταλάβουν όλοι».

«Μακάρι να μπορούσαμε όλοι να συνεργαστούμε τώρα… τα πράγματα θα ήταν πάρα πολύ καλά, εάν ο κ. Παπανδρέου, ο πρωθυπουργός, έδινε ακόμη μια ευκαιρία που τη χειρίστηκε όπως τη χειρίστηκε στο παρελθόν ο κ. Σαμαράς. Ο κ. Καρατζαφέρης ζητάει τη συνεργασία, η κυρία Μπακογιάννη την προτείνει κάθε μέρα και το μάξιμουμ ιδεατό και των βουλευτών το επιθυμούν» ανέφερε η κα Παπαδημητρίου.

«Στην επόμενη ονομαστική ψηφοφορία, αντί ψωμί και γάλα που έφερε κάποια στο Κοινοβούλιο, πρέπει να έχουμε καλαμπόκι…» σχολίασε ο εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ. Κ. Αϊβαλιώτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Πέτρος Σιδερέας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης