Τα εύσημα στους εργαζομένους της ΕΡΤ3 απένειμε ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά την επίσκεψή του στo περίπτερό της στη ΔΕΘ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο διαφορετικό μοντέλο συνεργασίας και διεκδίκησης που καθιέρωσαν οι εργαζόμενοι τα χρόνια μετά το λουκέτο στην ΕΡΤ, τον Ιούνιο του 2013.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι μεγάλη η χαρά και η συγκίνησή μου που έρχομαι αυτήν τη χρονιά στην ανοιχτή ΕΡΤ3. Σε μια ΕΡΤ3 που ήταν πάντοτε ένας σταθμός καθοριστικός για την ενημέρωση στη Βόρεια Ελλάδα και ιδιαίτερα στη Θεσσαλονίκη, και που παραμένει ένας πυλώνας πλουραλιστικής και αντικειμενικής ενημέρωσης» είπε ο κ. Τσίπρας.

«Κυρίως, όμως, παραμένει ένας πυλώνας που καταδεικνύει ένα διαφορετικό μοντέλο συνεργασίας αλλά και διεκδίκησης από πλευράς των εργαζομένων. Είναι ένα παράδειγμα για όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, που περνάμε μεγάλες δυσκολίες τα τελευταία χρόνια, ένα παράδειγμα αγώνα, συλλογικότητας, αλλά ταυτόχρονα και ευθύνης. Όχι, όμως, για το προσωπικό αλλά για το συλλογικό καλό» πρόσθεσε.

«Μ’ αυτήν την έννοια θέλω να ευχαριστήσω αυτούς τους ανθρώπους που άντεξαν σε σκληρές συνθήκες και ταυτόχρονα να τους ευχαριστήσω που τώρα προσπαθούν να κάνουν αυτό που πρέπει, δηλαδή το λειτούργημα της πλουραλιστικής ενημέρωσης, το οποίο πάντοτε τελεί υπό τη διαρκή κριτική της κοινής γνώμης. Θέλω, λοιπόν, να ευχηθώ στην ΕΡΤ3 να συνεχίσει αυτήν τη δημιουργική και ιστορική πορεία, αλλά και να καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές των τηλεθεατών όχι μόνο της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας αλλά ολόκληρης της χώρας» επεσήμανε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης