Ευχετήρια μηνύματα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια και τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, με την ευκαιρία των εορτών του Πάσχα, απέστειλε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Στο μήνυμα του προς τον Πρόεδρο Κάρολο Παπούλια, ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης αναφέρει τα ακόλουθα: «Με την ευκαιρία της εορτής του Πάσχα, απευθύνω τις εγκάρδιες και ειλικρινείς ευχές του κυπριακού λαού, της Κυβέρνησης και εμού προσωπικά, για υγεία και ευτυχία. Δράττομαι της ευκαιρίας για να εκφράσω ξανά τις θερμότατες μας ευχαριστίες και τη βαθύτατη εκτίμησή μας για την έμπρακτη υποστήριξή σας που προσφέρετε στον κυπριακό λαό, σε αυτές τις δύσκολες εποχές που διάγουμε». Ο κ. Αναστασιάδης απηύθυνε επίσης ευχές για «υγεία, πρόοδο και ευημερία στον αδελφό ελληνικό λαό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μήνυμα του προς τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο Πρόεδρος Ν. Αναστασιάδης, πέραν των προσωπικών ευχών, τονίζει τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη και την εκτίμησή του ιδίου και του κυπριακού λαού για τη συνεχή και αδιάλειπτη συμπαράσταση και υποστήριξη που προσφέρει η κυβέρνηση και ο λαός της Ελλάδας στον κυπριακό λαό.

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης